Möten och konference

Ta med kollegorna till en inspirerande 60-tals miljö med alla typer av konferensmöjligheter, break- out sessions, aktiveter, spa och upplevelser – bara 18minuter från stan. Och det bästa med allt är att ni har hela stället för er själva!

Läs mer

Aktiviteter & Spa

Vi har skapat en kreativ miljö och aktiviteter som passar alla. Svetsa samman teamet och kläck idéer i bubbelpoolen, utmana varandra i biljard i Steve McQeen Lounge, ta en drink i James Bond bar eller bara slappna av i våra solsängar i Merlin Monroe Spa.

Läs mer

Mat

Maten är en del av upplevelsen, så den tar vi naturligtvis på största allvar. Vi samarbetar med de bästa kockarna som levererar mat av högsta kvalitet.

Läs mer

Paket

Unforgettable in every way

DAY

A day to remember

En heldag bara för er konferera, kläck ideer i bastun, njut i Merlin Monroe spa, Bardot beach club eller utmana varandra i Steve McQeen Lounge.

Evening

Evening adventure

En underbar kväll med fördrink i James Bond Bar, tre rätters middag och kanske champagne i bubbelpoolen eller Steve McQeen Lounge.

stay over

Day & night

Gott om tid att både mötas och umgås, heldag, kväll och dagen efter. Ni kanske till och med hinner ta en tur på sjön med våra kajaker eller skridskor om vi har is på sjön. NJUT!

MER INFORMATION