Fornudden MANSION

Maten

 

Christoffer Rosén – kökschef Fornudden Mansion

Christoffer är en av Sveriges bästa kockar med två semifinaler i Årets kock på meritlistan. På sitt CV har han tidigare varit kökschef några av världens bästa resorts och Hotel, bla  Görvelns Slott, Hufvudsta gård, Grand Hotel, At Six och flertalet liknande i Italien. Christoffer är bla utbildad på Internationally Culinary Institute i Piemonte i Italien som är en av världens bästa gastronomiskolor.

 

En del av upplevelsen

Vi har lång erfarenhet från hospitality, restaurang, företagsevent och konferenser. Vi vet hur man skapar någonting unikt som gör ert event oförglömligt.

Vi serverar en till tre rätters luncher och våra middagar är tre rätter eller som alternativ vår sexrätters avsmakningsmeny, allt efter vad ni önskar och passar bäst för ert event. För er som vill ha frukost dukas en härlig frukostbuffé upp i vårt kök eller i morgonsolen i trädgården. Naturligtvis anpassar vi efter allergier ni kan ha i gruppen. Menyerna är anpassade efter säsongens råvaror och vår sommelier väljer ut de bäst matchande vinerna. 

På sommaren grillar våra kockar utomhus och lagar maten i vårt utomhuskök som serveras sedan serveras i trädgården. Ni kan även välja att ha en matlagningsaktivitet och laga maten tillsammans istället och bli coachade av Christopher.

Som en teamaktivitet kan ni välja att laga lunchen eller middagen tillsammans och bli coachad av Christopher

Aktiv Matlagning

Att laga mat tillsammans är en av de bästa teamaktiviteterna man kan göra. Dela upp er i team och skapa en högklassig tre- eller fyra rätters middag tillsamman samtidigt som ni umgås avslappnat. Avnjut den sedan med något av våra anpassade vin och dryckespaket.