”Fornudden Mansion är något utöver det vanliga och en garanterad motivationshöjare. Det är verkligen något man väljer om man inte vill sitta i ett traditionellt konferensrum. Här möts du av proffsig personal som skräddarsyr er upplevelse, så att er konferens ska bli den bästa, i en elegant och avkopplande miljö med ”hemma hos”-känsla.

Kockarna tillagade maten smakfullt, proffsigt och samtidigt avspänt. Vi kände oss väl omhändertagna och maten var superb.

Det varma bemötandet och lyhördheten att vilja skapa det bästa för just vår grupp gör att jag varmt rekommenderar detta fantastiska ställe. Jag ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att komma tillbaka.”

Möten

Ta med ledningsgruppen eller kollegorna till en inspirerande 60-tals miljö med alla typer av konferensmöjligheter, dags- eller flerdagars konferens, aktiviteter, spa och upplevelser – bara 18minuter från Stockholms City. Och det bästa med allt är att ni har hela stället för er själva!

 

Read more

Aktiviteter & Spa

Vi har skapat en kreativ miljö och aktiviteter som passar alla. Svetsa samman teamet och kläck idéer i bubbelpoolen, utmana varandra i biljard i Steve McQeen Lounge, ta en drink i James Bond bar eller bara slappna av i våra solsängar i Marilyn Monroe Spa.

Read more

Maten

Maten är en del av upplevelsen, så den tar vi naturligtvis på största allvar. Vår kökschef är en av Sveriges absolut bästa kockar och han arbetar alltid med de bästa råvarorna för att leverera mat av högsta kvalitet. Ni kan även välja att laga maten tillsammans som en aktivitet under hans ledning.

Read more

Packages

Vi anpassar oss efter era behov

DAY

Dagskonferens

Konferera i en kreativ avslappnad miljö. Vi har all konferensutrustning ni behöver och flera break out rooms. Njut av en lunch lagad av vår egen stjärnkock, om ni hinner av alla våra faciliteter och aktiviteter.

 

Evening

Chambré Separée

Eller som vi säger, Maison Separée, här får ni hela huset för er själva där ni kan avnjuta en exklusiv middag lagad bara åt er av vår egen stjärnkock. Efter middagen har ni James Bond bar med egen bartender helt själva.

stay over

Flerdagars konferens

Gott om tid att både mötas och umgås, heldag, kväll och dagen efter. Njut av en tre rätters middag och husets alla faciliteter. Bo över i våra ikoniska sovrum och fortsätt konferensen dagen efter. 

MER INFORMATION