Kontakta oss för offert

Kom gärna förbi för att se Fornudden Mansion med egna ögon och träffa oss innan du bokar! Våra paket går även att skräddarsy efter era behov.

bokning@fornuddenmansion.se

Skicka en förfrågan

  VAD VÅRA KUNDER SÄGER

  ”Fornudden Mansion är något utöver det vanliga och en garanterad motivationshöjare. Det är verkligen något man väljer om man inte vill sitta i ett traditionellt konferensrum. Här möts du av proffsig personal som skräddarsyr er upplevelse, så att er konferens ska bli den bästa, i en elegant och avkopplande miljö med ”hemma hos”-känsla.

  Kockarna tillagade maten smakfullt, proffsigt och samtidigt avspänt. Vi kände oss väl omhändertagna och maten var superb.

  Det varma bemötandet och lyhördheten att vilja skapa det bästa för just vår grupp gör att jag varmt rekommenderar detta fantastiska ställe. Jag ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att komma tillbaka.”

  DAY

  A day to remember

  En heldag bara för er konferera, kläck ideer i bastun, njut i Merlin Monroe spa, Bardot beach club eller utmana varandra i Steve McQeen Lounge. 

  Läs mer

  EVENING

  Evening adventure

  En underbar kväll med fördrink i James Bond Bar, tre rätters middag och kanske champagne i bubbelpoolen eller Steve McQeen Lounge.

   

  Läs mer

  STAY OVER

  Day & night

  Gott om tid att både mötas och umgås, heldag, kväll och dagen efter. Ni kanske till och med hinner ta en tur på sjön med våra kajaker eller skridskor om vi har is på sjön.

  Läs mer