Fornudden Mansion

Om oss.

Välkommen till Fornudden Mansion, en representationsvilla med anor från 1965. 

Vi har skapat en unik miljö för där man kan mötas, umgås och bygga relationer utan att trängas med andra, snacka affärer i bastun utan att någon hör, spela biljard, relaxa i spat, ta en tur på sjön eller ta en drink i vår James Bond Bar.

Eller varför inte en julmiddag med personalen?

Vi finns 18 minuter från Stockholms city i natursköna Tyresö. Perfekt för ledningsgrupper, styrelsemöten,  relationsbyggande aktiviteter, kick-off eller personalmöten och utbildningar. 

Välkomna!

Om huset.

Huset är byggdes ursprungligen som representationsvilla 1965 och är unikt i sitt slag, ritat av arkitekterna Gunnar Fredholm och danske Hugo Höstrup, som var en världskänd arkitekt under 60-talet och samarbetade mycket med Arne Jacobsen.  Vi har tagit arvet vidare, bevarat och varsamt renoverat fastigheten för att behålla sin unika prägel och karaktär. Även inredningen är tidstypisk med många kända ikoner från 60-talet. Nu öppnar vi återigen upp denna pärla för representation och möjlighet att utvecklas tillsammans med anställda och affärspartners i en kreativ avslappnad miljö.

 

Service.

Vi har lång erfarenhet från hospitality, restaurang, företagsevent och konferenser. Vi vet hur man skapar någonting unikt som gör ert event oförglömligt.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

”Fornudden Mansion är något utöver det vanliga och en garanterad motivationshöjare. Det är verkligen något man väljer om man inte vill sitta i ett traditionellt konferensrum. Här möts du av proffsig personal som skräddarsyr er upplevelse, så att er konferens ska bli den bästa, i en elegant och avkopplande miljö med ”hemma hos”-känsla.

Kockarna tillagade maten smakfullt, proffsigt och samtidigt avspänt. Vi kände oss väl omhändertagna och maten var superb.

Det varma bemötandet och lyhördheten att vilja skapa det bästa för just vår grupp gör att jag varmt rekommenderar detta fantastiska ställe. Jag ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att komma tillbaka.”