MATLAGNINGSAKTIVITET

BOKA!

LAGA MAT TILLSAMMANS

Blir stjärnkock för en dag på Fornudden Mansion! Här lagar ni middagen tillsammans och bli coachad av en av Sveriges bästa kockar med Stockholms bästa sjöutsikt.

Att laga mat tillsammans är en av de bästa teamaktiviteterna man kan göra. Dela upp er i team och skapa en högklassig tre- eller fyra rätters middag tillsamman samtidigt som ni umgås avslappnat. Avnjut den sedan med något av våra anpassade vin och dryckespaket. 

BOKA

 

Laga maten med Sveriges bästa kockar

Bli inspirerad och lär dig nya tips och tricks av vår kökschef Christopher Rosén och hans team. Christopher har bla två semifinaler i årets kock och arbetat på några av Sveriges och Italiens bästa restauranger. 

I vårt kockteam finns även Sanny Lind, som även han tävlat i årets kock med en semifinal på meritlistan. Sanny har även arbetat tillsammans med Gordon Ramsey i London, men vi kan lova att Sanny är väldigt ödmjuk i köket och inga utskällningar om ni bränner maten kommer utdelas. 

 

Fornudden Mansion

Fornudden Mansion är en representationsvilla från 1965 bara 18 minuter från Stockholms City. Ni har villan helt för er själva när ni väljer att göra en matlagningsaktivitet eller konferens hos oss. Innan matlagningen kan ni konferera hos eller kanske njuta av Marilyn Monroe spa eller utmana varandra i Steve McQeen Lounge. Efter middagen kan ni ta en drink i vår egna James Bond bar

 

“A martini. Shaken, not stirred.”

– — SEAN CONNERY, GOLDFINGER