En unik Representationsvilla i Stockholm

 

Fornudden Mansion är en exklusiv representationsvilla från 1965 bara 18minuter från Stockholms City, precis vid vattnet i Tyresö. Fornudden Mansion har tidigare varit en privat representationsvilla men öppnade upp publikt 2022 där man alltid har hela villan exklusivt för sin grupp.  Hit tar du ledningsgruppen eller kollegorna för en inspirerande konferens med övernattning, dagskonferens, kick-off eller julmiddag i en kreativ miljö. Med eget spa, massor av aktiviteter, en James Bond bar och en av Sveriges bästa kockar som för maten får ni en unik upplevelse.

 

OUR PACKAGES

Think and move fast

Vi finns 18 minuter från Stockholms city. Fornudden Mansion är perfekt för ledningsgruppen eller middag chambre Séparée (maison séparée). 

Få en offert

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

”Fornudden Mansion är något utöver det vanliga och en garanterad motivationshöjare. Det är verkligen något man väljer om man inte vill sitta i ett traditionellt konferensrum. Här möts du av proffsig personal som skräddarsyr er upplevelse, så att er konferens ska bli den bästa, i en elegant och avkopplande miljö med ”hemma hos”-känsla.

Kockarna tillagade maten smakfullt, proffsigt och samtidigt avspänt. Vi kände oss väl omhändertagna och maten var superb.

Det varma bemötandet och lyhördheten att vilja skapa det bästa för just vår grupp gör att jag varmt rekommenderar detta fantastiska ställe. Jag ser fram emot nästa gång vi får möjlighet att komma tillbaka.”

Since 1965

There’s room for all

Huset är byggdes ursprungligen som representationsvilla 1965 och är unikt i sitt slag, ritat av arkitekterna Gunnar Fredholm och danske Hugo Höstrup, som var en världskänd arkitekt under 60-talet och samarbetade mycket med Arne Jacobsen.

Vi har tagit arvet vidare, bevarat och varsamt renoverat fastigheten för att behålla sin unika prägel.

Även inredningen är tidstypisk med många ikoner från 60-talet. Nu öppnar vi återigen upp denna pärla för representation och möjlighet att utvecklas tillsammans med anställda och affärspartners i en kreativ avslappnad miljö.

LÄS MER OM DESIGN & INREDNING

För att minska risken att bli smittad har vi installerat flertalet avancerade luftrenare som filtrerar eventuella virus från luften. Inga övriga gäster kommer finnas i huset så det är bara er grupp vilket minskar risken. Sedvanliga åtgärder görs för att minska eventuell smittspridning.

Vår servicepersonal finns hela tiden på plats för att serva er. Tillsammans skapar vår serviceinriktade personal; kockar, servis och bartenders en personlig upplevelse för er gäster. 

Vi älskar mat och dryck – vår kökschef är en av Sveriges absolut bästa kockar som levererar en matupplevelse av högsta kvalitet tillsammans med utvalda viner. I vår James Bond Bar blir ni serverade de bästa drinkarna av våra duktiga bartenders.

3

POOLS

16

ACTIVITIES

 

 

 

 

Something for everyone

Fornudden Mansion har något för alla, från relax i spat, aktiviteter på sjön, pingis,  biljard och mycket mer. Perfekt för både utomhus och inomhus – sommar som vinter. 

ACTIVITIES & SPA