COCKTAILKURS

BOKA!

COCKTAILKURS

Ta chansen och lär dig göra cocktails med världens bästa bartender tillsammans med dina kollegor. I samband med konferensen är det en perfekt aktivitet hos oss på Fornudden Mansion.

Vår barchef Andrew Watson vann VM i Cocktail 2022! Han kommer ge er en oförglömlig och unik upplevelse på magiska Fornudden Mansion! Vår exklusiva cocktailkurs är det perfekta tillfället för dig och dina kollegor att knyta an till, lära sig och njuta av mixologins utsökta värld.

Längd: 1,5-2,5 timmar
Hantverk: 3-6 cocktails (klassiker och unika varianter)

BOKA

 

Vad du kan förvänta dig:

Historia och arv: Dyk in i den fängslande världen av klassiska cocktails medan vi utforskar dess rika historia. Upptäck ursprunget, berättelserna och anekdoterna bakom ikoniska drinkar.

Mixing Mastery: Lär dig den komplicerade konsten att tillverka fina cocktails av International Bartenders Association Global Bartender of the Year för 2022. Bevittna direkt den expertis och precision som utgör en fantastisk mixolog.

Bartendertekniker: Kom igång med professionella bartendertekniker. Allt ifrån att skaka och röra till garnering, behärska de färdigheter som gör vanliga drinkar till extraordinära upplevelser.

Smakkemi: Förstå hemligheterna bakom smakprocessen och skapandet. Upptäck hur du kombinerar ingredienser, balanserar smakprofiler som en världsmästare och skapar unika och smakrika cocktails som retar dina sinnen.

 

Oförutsägbar variation: Ingen klass är den andra lik! Varje tillfälle erbjuder ett fräscht utbud av cocktails, vilket garanterar en spännande och unik upplevelse varje gång. Överraska dina smaklökar och inspirera din kreativitet med ständigt föränderliga hopkok.

Perfekt för företagsgrupper: Vår cocktailklass är utformad för att utbilda, underhålla och stärka banden inom ditt team. Oavsett om ni har teambuilding, firar en milstolpe eller bara vill varva ner på ett anmärkningsvärt sätt, erbjuder den här upplevelsen en perfekt blandning av kunskap och underhållning. 

 Boka din exklusiva cocktailklass idag och ge dig ut på en smak- och kunskapsresa med de bästa i branschen. Skål för en upplevelse som din grupp kommer att minnas för alltid!

Er utbildare är vår barchef Andrew Watson som är världens bästa bartender med VM guld i Global Bartender of the year 2022. Han har även 16 övriga vinster i internationella cocktailtävlingar. Lär mer om Andy här.

“A martini. Shaken, not stirred.”

– — SEAN CONNERY, GOLDFINGER